Steekgrage fietser loopt tegen de lamp

Geel - De politie van de regio Geel pakte een 34-jarige man op die op 20 en 25 november zonder aanwijsbare reden voetgangers in Geel met een mes had verwond. De man stond bij de politie bekend als een amokmaker op fuiven.

De eerste steekpartij speelde zich vorige week donderdag af. Een man verliet bij valavond een café en wandelde in de richting van de Geelse markt. Hij werd plots zonder enige aanleiding door een fietser met een mes in de onderrug gestoken. De brutale aanval veroorzaakte een wonde van twee centimeter diep en drie centimeter breed. De man moest gehecht worden, maar zijn verwondingen konden veel erger zijn.

Mountainbike

De geweldenaar sloeg dinsdag opnieuw toe. De aanval gebeurde dit keer in het stadspark. Een voetganger kreeg plots een messteek in de bovenarm. Ook deze keer bleven de verwondingen gelukkig beperkt en kon de snee gehecht worden. De dader verplaatste zich net als bij de eerste aanval op een mountainbike.

De politie kon na intensief speurwerk een verdachte oppakken. Hij heeft bekentenissen over de steekpartijen afgelegd. Een aanleiding bleek er niet te zijn. De man is geen onbekende voor de politie. Hij zorgde al meerdere malen voor problemen op Geelse fuiven.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio