Lekkerste broodje van België in Wijnegem Shopping

Lekkerste broodje van België in Wijnegem Shopping

Lekkerste broodje van België in Wijnegem Shopping

Wijnegem - Op de bekende broodjeswedstrijd “ Het Lekkerste Broodje van België”, dat werd georganiseerd tijdens de Horeca Expo in Gent, gingen Nathalie Van Dyck met de hoogte prijs lopen. Zij werkt in het Wijnegem Shopping Center.

Nathalie Van Dyck, werkzaam in de stijlvolle zaak “De Loberge” in het Wijnegem Shopping Center, kaapte met haar broodje “Chèvre Exotique” de eerste prijs in de wacht in de categorie “Het Lekkerste Broodje Snack”.


Leuke combinatie

Samen met onze chef-kok proberen we de klanten steeds te verrassen. We zochten al langer naar een leuke combinatie van zoet, zuur en zout. Zo kwamen we tot ons broodje “Chèvre Exotique”.

Het broodje is een mix van mangochutney, geitenkaas, pastrami, pijnboompitten, gegrilde rode paprika, plattekaas en een vleugje tijm. Uit meer dan 160 deelnemers werd ons broodje, door een jury van vakmensen, gekozen als lekkerste broodje van België.”

'Broodje van de tv'

”Ook de Antwerpse zender ATV. maakte een stukje over onze overwinning. Sommige klanten bestellen nu “dat broodje van de tv. Dat is best wel grappig”, lacht Nathalie.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio