Deurne klinkt met bubbels op heraangelegde Palinckstraat

Print
Deurne - De werken aan de Palinckstraat en het eerste deel van de Clara Snellingsstraat zijn achter de rug. Reden genoeg om dit samen met de buurtbewoners te vieren. Deurne nodigt op 29 november de bewoners van de heraangelegde Palinckstraat en het heraangelegde deel van de Clara Snellingsstraat uit om samen een glaasje champagne te drinken op de goede afloop.

De werken aan de Palinckstraat hebben in totaal zo'n 7 maanden geduurd. Om de verkeersveiligheid in de straat te verhogen en het verkeer af te remmen, zijn er verkeersplateaus en asverschuivingen aangebracht. Nieuw aangeplante bomen zorgen voor een groene toets in het straatbeeld.

Feestelijke opening

Het stof van de werken is ondertussen gaan liggen en de straat is opnieuw opengesteld voor het verkeer. Om dit te vieren nodigt het districtsbestuur van Deurne de buurtbewoners op zaterdag 29 november 2008 uit voor een drankje tijdens de feestelijke opening van de straat. Omdat de werken aan de Palinckstraat langer duurden dan gepland, wil het districtbestuur de bewoners bedanken voor hun geduld door hen een extra attentie aan te bieden.

Districtsschepen voor openbaar domein en feestelijkheden, Marleen De Backer, zal de straat officieel openen om 16.00 uur.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio