Gelenaar doet mee aan 'Knapste man van België'

Sacha uitGeel zit in de finale vande schoonheidswedstrijd‘Knapste man van België’.Hij ziet de wedstrijd als eenspringplank naar een modellencarrièrein het buitenland.“Met deze verkiezinghoop ik vooral op meerfotoshoots en modeshows”,zegt Sacha.

jvandermosten

Playgirl

“Ik ben de enige kandidaat uit de Kempen,” vertelt Sacha . Hij is al acht jaar model, en met zijn 32 jaar de oudste finalist uit het rijtje. “Maar dat beschouw ik zeker niet als een beperking”, lacht Sacha. “Ik doe al zeventien jaar aan fitness, en het resultaat mag gezien worden.”

Dat vonden ook de mensen van het Amerikaanse vrouwenblad Playgirl. Sacha trok een tijdje geleden naar Amerika om daar een carrière als model uit te bouwen. “Via kennissen kreeg ik de vraag of ik wilde poseren voor Playgirl, een hele eer. Dat leverde naast een mooi bruin kleurtje, ook een prachtige fotoreportage op.”

Italië

Voor de eerste editie van Knapste man van België schreven 100 mannen zich in, waarvan 25 uitgenodigd werden voor een eerste casting. Uit die 25 zijn er 12 finalisten geselecteerd, waaronder Sacha. “Met deze verkiezing hoop ik vooral op meer fotoshoots en modeshows. Als ik een carrière in het buitenland kan opbouwen, hoop ik op Italië.”

Of hij zich uiteindelijk de knapste man mag noemen op 13 december, vindt hij moeilijk in te schatten. De punten worden bepaald door sms-stemmen, de jury en door het publiek op de verkiezing zelf. “Andere kandidaten hebben veel geld uitgegeven aan stickers en flyers. Dat heb ik niet gedaan. Als ik win, hoop ik dat ik gekozen wordt omwille van mijn persoonlijkheid.”www.knapstemanvanbelgie.be

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio