Aantal slachtoffers van Gentse aanrander nu op achttien

Aantal slachtoffers van Gentse aanrander nu op achttien

Aantal slachtoffers van Gentse aanrander nu op achttien

Print
De 17-jarige Turk die vorige week werd opgepakt in het Gentse, wordt nu al beschuldigd van achttien aanrandingen. Hij voerde die allemaal uit tussen 10 en 20 november.

Oorspronkelijk was er sprake van zes verkrachtingen. Toen het nieuws van zijn arrestatie uitlekte in de pers, meldde zich nog eens een tiental slachtoffers aan bij de politie.

De tiener, die enkel op vakantie was in ons land om samen met zijn moeder op het huis van zijn oom te letten, zou per dag zelfs twee tot vijf keer iemand aangevallen hebben. Twee van de achttien keer was er sprake van penetratie en één keer ging hij zijn slachtoffer te lijf met een wapen.

Sint-Baafskouterpark

De verkrachter zou steeds op dezelfde manier te werk zijn gegaan. Al fietsend begaf hij zich steeds in de late namiddag in het Sint-Baafskouterpark. Indien hij een vrouw tegenkwam die alleen was, viel hij ze aan in de rug. Vervolgens sleepte de 17-jarige ze in de struiken waar hij ze aanrandde.

Drie op één dag

De Gentse recherche kon de man vatten na een buurtonderzoek. Hij zit momenteel vast in de gesloten instelling van Ruiselede.

.

Nu in het nieuws