Villarreal en United door na gelijkspel in Champions League

Terwijl bij Villarreal de vlot scorende Llorente aan de kant bleef, moest Manchester United met Berbatov, Van der Sar, Scholes, Hargreaves en Brown ook al behoorlijk wat schoon volk in de tribune laten. Twijfelgeval Cristiano Ronaldo, wiens been zaterdag in de uitmatch bij Aston Villa zwaar werd toegetakeld, geraakte wel tijdig fit.

ikerremans

Gelukkig maar, want in een erg magere eerste helft was het de Portugees die voor enige opwinding zorgde.

Wonderkind

Zo dreigde het wonderkind tot twee keer toe op vrijschop en waaide een fraai getrapt afstandsschot via de vingertoppen van Diego Lopez tegen de balk.

Villarreal wist daar alleen een schuchtere poging van Santi Cazorla tegenover te stellen.

Gelijkspel

Nadat de drie voorgaande afspraken op El Madrigal tussen Villarreal en Manchester United al op een doelpuntenloos gelijkspel waren geëindigd, was er gisteren zelden uitzicht op meer.

In een even karige tweede helft probeerde Rooney het nog wel een keer met een schot in de draai, maar United bewees dat het geen toeval was dat het team de voorbij zeventien matchen slechts één keer kon winnen op Spaans grondgebied.

Niets te beleven

Naarmate de match vorderde, bouwden beide teams nog meer zekerheid in en viel er helemaal niks meer te beleven.

Al moest Capdevila nog wel een afgeweken bal van Wayne Rooney van de doellijn vegen. De verdediger mocht kort daarop inrukken na een overtreding op Cristiano Ronaldo.

Door hun onderlinge gelijkspel verzekerden zowel Manchester United als Villarreal zich alvast van een plaats in de achtste finales. De Engelsen zijn voorlopig groepsleider op basis van een beter doelsaldo.

KuGu

Meer sportnieuws