“Het doet deugd”

Het liep de laatste weken niet goed bij Wuustwezel. Niet alleen de resultaten vielen tegen maar ook het spelpeil was ondermaats. Bovendien breidde de ziekenboeg zienderogen uit en dat voorspelde weinig goeds. Tot zaterdagavond onverwacht de drie punten werden veroverd ten koste van Houtvenne, de tweede in de rangschikking (0-1).

“Na alle leed van de laatste weken doet dat nog eens deugd. Ik hoop dat het voor de nodige stimulans zorgt om de laatste vier wedstrijden voor de winterstop nog wat extra punten te rapen”, zegt aanvoerder Symons. “Een stunt leefde wel in de groep en die is er gelukkig op tijd en snel gekomen.”

Defensie

De nul werd gehouden en dat was lang geleden. “De vorige weken was het niet aangenaam om verdediger te zijn. Twee ongelukkig veroorzaakte strafschoppen maakten het leed alleen maar erger. Onze defensie stond de laatste weken snel en veel onder druk en vooraan werden moeilijk kansen afgedwongen. Dan weet je dat elke tegenaanval fataal kan zijn en dat brengt extra druk met zich mee.”

Opsteker

Zijn doelpunt moet ook een opsteker zijn voor de aanvoerder die de laatste weken niet erg sterk stond te voetballen. “Ik miste de voorbereiding en trainde in september ook niet voluit. Als je in die periode niet voluit kunt gaan, wreekt zich dat nadien. Nu maar hopen dat de eerstvolgende vier weken even succesvol kunnen verlopen.”Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio