Nijlense zaak serveert lekkerste broodjes

Nijlense zaak serveert lekkerste broodjes

Nijlense zaak serveert lekkerste broodjes

Nijlen - De creaties van Roeland Meeus van broodjeszaak Bread Garden in Nijlen mogen dan niet zijn uitgeroepen tot ’Het Lekkerste Broodje van België’, zijn ’Noord-Zuid’ en ’Chili-scampi’ mogen toch als lekkerste van de regio worden bestempeld.

In de finale van de wedstrijd ’Het Lekkerste Broodje van België’ eindigde Roeland zowel in de categorie ’Bistro’ als in de categorie ’Snack’ net onder de top drie. Die finale, met tien deelnemers in elke categorie, vond afgelopen zondag plaats tijdens de Horeca Expo.

Uithangbord

“In principe wordt alleen de top drie bekendgemaakt, maar ik kwam toch te weten dat ik twee keer op de vierde plaats eindigde, telkens met vier punten verschil van de winnaar. De jury vond mijn creaties realistisch qua prijs en uitvoering en vond ze ook zeer lekker. Maar er moet nu eenmaal een keuze worden gemaakt”, zegt Roeland.

“Ik ben tevreden over mijn eerste deelname. Er waren tenslotte meer dan 160 inzendingen. De tien finalisten kregen allemaal een plaat om aan de zaak op te hangen. Dat is altijd een mooi uithangbord. Het Noord-Zuid broodje komt alleszins ook op de suggestiekaart, de Chili-scampi stond daar al eerder op”, besluit de broodjesspecialist.

Meer info: www.breadgarden.be en www.hetlekkerstebroodje.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio