Evy Gruyaert, Erika Van Tielen en Sofie Van Moll verhuizen op Eén

Evy Gruyaert, Erika Van Tielen en Sofie Van Moll verhuizen op Eén

Evy Gruyaert, Erika Van Tielen en Sofie Van Moll verhuizen op Eén

Print
De komende maanden zijn er enkele wijzigingen in het presentatorencorps van Eén. Evy Gruyaert keert terug naar 'De rode loper', Erika Van Tielen vervangt de zwangere Saartje Vandendriessche in 'Vlaanderen vakantieland' en Sofie Van Moll mag binnenkort het nieuwe programma 'Hartelijke groeten' aan iedereen presenteren. Een overzicht van wat er de volgende maanden zoal verandert.

Vanaf 1 januari mag 'De rode loper' Evy Gruyaert opnieuw verwelkomen als een van zijn vaste presentatrices. Evy werkte eerder al voor 'De rode loper', maar moest het programma vaarwel zeggen omdat ze de presentatie ervan niet meer kon combineren met haar werk voor Donna. Haar nieuwe opdracht bij MNM zal echter wel toelaten dat ze opnieuw voor 'De rode loper' gaat werken.

Evy neemt bij 'De rode loper' de plaats in van Yasmine, die - door de zwangerschap van Saartje - meer zal omroepen, een vierde reeks van 'Zo is er maar één' zal presenteren en ook tijd vrijmaakt voor nieuwe projecten, waaronder een theatertournee. Yasmine neemt trouwens niet helemaal afscheid van 'De rode loper', want in het voorjaar keert ze terug om Katja Retsin te vervangen tijdens haar zwangerschap.

Voor de presentatie van 'Vlaanderen vakantieland' wordt Saartje Vandendriessche tijdens haar bevallingsverlof vervangen door Erika Van Tielen. Erika werkt als reporter voor het reisprogramma, maar neemt binnenkort dus tijdelijk de presentatie voor haar rekening. Na haar bevalling pikt Saartje Vandendriessche de draad weer op.

Sofie Van Moll zal vanaf 21 december het nieuwe programma 'Hartelijke groeten aan iedereen' presenteren, dat op dinsdag 2 december aan de pers wordt voorgesteld.

Ten slotte zal het 'Sportgala' met daarin de verkiezing van de sportman en sportvrouw van het jaar dit jaar door Karl Vannieuwkerke, Tom Coninx en Catherine Van Eylen gepresenteerd worden. Het gala vindt plaats op zondag 14 december in Oostende en wordt live uitgezonden op Eén.

.

Nu in het nieuws