Feestavond in bioscoop

Sint-Niklaas - Siniscoop in Sint-Niklaas bestaat vijf jaar. De bioscoop kan goede cijfers voorleggen, en dat is een reden te meer om de verjaardag eens goed te vieren. Op 5 december valt er heel wat te beleven in de cinema. Ook de Sint brengt de zaal die dag een bezoekje.

De vijfde verjaardag van de bioscoop en de goede resultaten zijn voor Siniscoop meer dan genoeg redenen om op 5 december eens flink te feesten. De hele dag kosten de filmtickets maar vijf euro.

Daarnaast valt er in en rond de cinema heel wat te beleven. In de fitness op de tweede verdieping vindt vanaf 17u een spinningmarathon plaats. De opbrengst van die actie gaat naar de Vlaamse Diabetesvereniging. De Sint brengt om 17.30u een kinderfilm en geschenkjes mee. Al wie durft kan ook deelnemen aan een rappel vanaf de tweede verdieping van het gebouw.

Vanaf 17u is het gratis poolen in de Pool Fiction. Enkele koks halen vanaf 19.30 u hun beste wokkunsten boven in de Fitness Siniscoop. De nieuwe Oscarsclub koppelt zijn opening aan het verjaardagsfeest en trakteert op drankjes en allerlei optredens.

Meer info: www.siniscoop.be
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio