Zussen schitteren in 'Peter Live'

Zussen schitteren in 'Peter Live'

Zussen schitteren in 'Peter Live'

Beerse - Fans van de muzikale tv-show ’Peter Live’ vragen zich wellicht af wie die vrolijke blonde barmeiden in het programma zijn. Wel, het gaat om de tweeling Kirsten en Karen ­Versmissen (26) uit Beerse. Ze komen dan wel op tv, het BV-schap lijken de twee nog niet echt te ambiëren. “Voorlopig doen we dit gewoon tussen de soep en de patatten.”

Wie Kirsten en Karen ontmoet, lijkt dubbel te zien. Gelukkig hebben de zussen in de opnamestudio van Peter Live elk een andere kleur van mascara meegekregen. Hoe zijn ze trouwens bij de show van Eén terechtgekomen? “Een clichéverhaal eigenlijk”, meldt Kirsten. “Via via hebben we vernomen dat het programma een tweeling zocht. We hebben niet eens gesolliciteerd, we hebben ons eerder binnen gesmeten.”

Eenmalig

Een doorbraak in de media lijkt nabij, maar dat zwakken ze zelf liever af. “Dit is onze eerste job voor tv. We waren al wel te zien in wat reclamefilmpjes en we deden wat modellenwerk. Misschien krijgen we nu wel meer kansen in de media, maar voorlopig blijven we dit zien als iets eenmaligs”, vertelt Karen.

Kirsten wil dat graag bevestigen. “Het is niet de bedoeling om in dat mediagebeuren te belanden. Ik werk in Antwerpen voor een fashion agency. Die job wil ik graag blijven doen.” Karen vult aan. “Ik studeerde in Gent psychologie en woon sinds drie maanden ook in ­Antwerpen. Al werk ik in Brussel als account manager.”

Tussen de zussen zijn er dus wel degelijk enkele verschillen te bespeuren. “Andere karakters en een andere smaak wat kleren en vriendjes betreft”, krijgen we bijvoorbeeld mee.

Nuchter

Hoe ervaren ze Peter Live zelf? “Alle sterren passeren langs onze toog. Wat hun imago ook is, meestal zijn dat superlieve mensen. En Peter Van de Veire is natuurlijk een echte vakman. Reacties van de mensen op straat blijven wel uit. Maar via netwerksite Facebook hebben we blijkbaar al wel meer dan 200 fans.”

Kirsten en Karen zijn de zoveelste bekende koppen die uit de gemeente komen. Denk aan Tim Van Steenbergen, Truus Druyts of Mies Meulders. “En die jongens van ­Uninvited en Peter Evrard wonen er toch nog?”, reageert de tweeling. “Kempense mensen blijven nuchter en puur, misschien helpt dat wel bij een doorbraak. En wees gerust, ook wij zullen onze roots nooit verloochenen, hoor.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio