Dedecker is ruzies bij LDD limburg spuugzat

Dedecker is ruzies bij LDD limburg spuugzat

Dedecker is ruzies bij LDD limburg spuugzat

Print
Het gaat van kwaad naar erger met Lijst Dedecker in Limburg. De naijver is zo groot, dat Jean-Marie Dedecker beslist heeft om de werking van LDD Limburg op te schorten tot na de verkiezingen. Ook de drie regio’s hoeven zich niet langer moe te maken.

Zaterdag 11 oktober stuurde John Vrancken een e-mail naar alle leden van Lijst Dedecker in deze provincie.

Daarin schrijft de voorzitter van LDD Limburg dat hij bijna dagelijks mails krijgt waarin de auteurs hun beklag maken over andere leden, dikwijls gepaard gaande met zwartmakerij en beledigingen.

John Vrancken wil dat dit ophoudt in het belang van de partij. Hij schrijft ook dat hij de voorzitter wil zijn van alle LDD-leden en niet die van één of andere clan.

Tot slot waarschuwt Vrancken dat indien de rust niet terugkeert, er een procedure op een hoger echelon wordt ingeleid. Dat laatste gebeurde vorige zaterdag al in Gent.

Onder curatele

Alle Limburgse smaakmakers moesten vorige zaterdag naar Gent, waar ze van Jean-Marie Dedecker te horen kregen dat de werking van het provinciaal bestuur én van de drie regionale besturen (Noord-, Midden- en Zuid-Limburg) tot na de verkiezingen van juni volgend jaar wordt opgeschort.

Volgens Jean-Marie Dedecker zijn hij en zijn partij het slachtoffer van het succes in de peilingen.“Dat succes werkt als een magneet”, aldus Dedecker. “Iedereen ziet zichzelf al in het parlement. Ze zijn de kruimels al aan het verdelen nog voor het brood gebaken is. Dat moet ophouden.”

MEEST RECENT