"Mijn excuses aan fans en ploegmaats"

Mijn excuses aan fans en ploegmaats

"Mijn excuses aan fans en ploegmaats"

Print
Hij speelde een dijk van een wedstrijd, maar dat kon amper een troost betekenen. Marouane Fellaini lag met een bijzonder lullige achterwaartse pass aan de basis van de gelijkmaker van Iniesta en voelde zich daardoor schuldig aan de nederlaag tegen Spanje.

Fellaini bleef na afloop van de wedstrijd lang in de kleedkamer en droop pas tegen half een ontgoocheld af naar de bus, die de spelers terug naar hun afzonderingsoord moest brengen.

“Ik wil mijn excuses aanbieden. Aan mijn ploegmaats,maar ook aan alle Belgische supporters. Ik weet echt niet hoe het kwam. Ik speelde de bal terug op Anthony Vanden Borre en meteen nadat ik trapte, zag ik Fabregas opduiken. Vanaf toen ging het snel, Iniesta maakte het prachtig af.”

Buitenspel

Bijna maakte Fellaini eigenhandig zijn blunder goed. Hij werd echter onterecht afgevlagd voor buitenspel. “Het is de tweede keer in twee maanden dat die Noorse scheidsrechter me een doelpunt afneemt. Het was ook hij die thuis tegen Liverpool niet zag dat mijn kopbal over de lijn was."

MEER VOETBALNIEUWS