Metallica-tickets Sportpaleis per ongeluk al te koop

Metallica-tickets Sportpaleis per ongeluk al te koop

Metallica-tickets Sportpaleis per ongeluk al te koop

Print
Gisteren meldden we al dat Metallica op donderdag 5 maart naar het Antwerpse Sportpaleis komt in het kader van de ‘World Magnetic Tour ‘09’. Hoewel de tickets voor het optreden eigenlijk pas maandag in voorverkoop gaan, stonden ze donderdagavond vreemd genoeg - per ongeluk - toch al even te koop op de site ‘Goformusic.be’.

“Dat ging eigenlijk om een proefbericht, maar omdat de settings fout stonden, is dat bericht online gesukkeld,” zegt Jan Van Esbroeck van het Sportpaleis.

“Daardoor heeft het bericht inderdaad een half uur op de site van Goformusic gestaan. Wellicht waren er nog een aantal fans van AC/DC tickets aan het zoeken. Die hebben meteen een ticket gereserveerd. Er zijn in totaal 12 reservaties geboekt, samen goed voor 32 tickets."

Heksenketel

"Elf reservaties zijn onmiddellijk geanuleerd omdat ik de fout had opgemerkt. Met de twaalfde klant, die een reserveringsbevestiging heeft gekregen, gaan we contact opnemen. In principe zal ook zijn ticket worden geannuleerd. Ik moet toegeven dat het hier ook een heksenketel was door AC/DC.”

Tickets worden verkocht vanaf maandag om 8 uur. Die kosten 40 tot 59 euro en kunnen gereserveerd worden via 090026060 of www.proximusgoformusic.be.

.

Nu in het nieuws