Vechtpartij op het Rode Kruisplein

Print
Mechelen - Tijdens een zware vechtpartij op het Rode Kruisplein in Mechelen is dinsdagavond een persoon neergestoken. Bij aankomst van de politie was van zowel de dader als het slachtoffer geen spoor meer.

Een plas bloed op de grond op het Rode Kruisplein vormde voor de opgeroepen patrouille van de Mechelse politie dinsdagavond omstreeks middernacht het onomstotelijke bewijs dat er zich even voordien een zware vechtpartij had afgespeeld.

Getuigen

Daarbij waren volgens getuigen minstens een twintigtal personen bij betrokken. Ze hadden het gevecht opgemerkt en gezien hoe een van de vechtersbazen werd neergestoken.

Bij aankomst van de politie waren zowel de dader als het slachtoffer nergens meer te bekennen. Navraag in ziekenhuizen in de Mechelse omgeving leerde de politie dat nergens een persoon met een steekwonde was binnengebracht.

Armenen

Uit onderzoek blijkt dat minstens een aantal van de vechtersbazen van Armeense afkomst zijn. Waarom het op het Rode Kruisplein tot een massale vechtpartij is gekomen, is voorlopig niet duidelijk. Zowel een afrekening in het milieu als een familievete worden niet uitgesloten.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio