De Kleine Tafel biedt lekkers aan

Paul Verhoeven en Jeannine Sterckx hebben het koffiehuisje De Kleine Tafel op de Werft in Geel geopend. Het koppel biedt er de lekkerste gerechten aan. “Ik combineer de zaak met mijn job als kinesist”, zegt Paul.

In Koffiehuisje De kleine Tafel heerst een gezellige sfeer. “Al vanaf de eerste dag komt er veel volk over de vloer om te genieten van een koffie en een snack”, zegt zaakvoerder Paul Verhoeven. Hij had samen met zijn vrouw Jeannine Sterckx nood aan een nieuwe uitdaging. Paul combineert de zaak met zijn job als zelfstandig kinesist.

Gezelligheid

“Gezelligheid staat centraal, vandaar dat we ons koffiehuisje kleinschalig aanpakken”, zegt Paul. “Met twee kunnen we de bestellingen wel bolwerken, al springen onze kinderen en schoondochter wel eens in op drukke momenten.”

Jeannine tovert de lekkerste gerechten op de tafels, terwijl Paul ervoor zorgt dat niemand met een droge keel blijft zitten. “Jeannine kan enorm lekkere spaghettisaus maken”, likkebaardt Paul. “Saus uit een glazen pot kan daaraan geenszins tippen!”

Caramelkoffie

Dat zaterdag een topdag is, is niet zo verwonderlijk met de prachtige locatie aan De Werft. “Veel mensen komen na de rommelmarkt graag rustig een koffietje drinken. Onze caramelkoffie met koffielikeur en onze verwenkoffie zijn echte aanraders! We breiden de kaart nog wekelijks verder uit.”

In de toekomst kan je bij die lekkere koffie na de rommelmarkt ook nog een ontbijtje bestellen, verzekert Paul. Ook kunnen groepen de zaak reserveren voor vergaderingen ’s avonds, na sluiting van de zaak om 19u. Donderdag is het rustdag. “Nu, in de winter, zijn we op zondag ook gesloten. Ik doe zelf aan veldrijden en zondag is mijn crossdag”, besluit Paul.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio