Gratis busvervoer tijdens nacht van de Jeugdbeweging

Gratis busvervoer tijdens nacht van de Jeugdbeweging

Gratis busvervoer tijdens nacht van de Jeugdbeweging

Print
Antwerpen - Op vrijdag 17 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging. Zoals de vorige jaren start deze dag met een gratis ontbijt. In onze provincie kun je onder andere in Antwerpen, Turnhout en Mechelen terecht voor een ‘boke met choco’.

’s Avonds is het feesten geblazen tijdens de ‘Nacht van de Jeugdbeweging’. Zowel in Antwerpen als in Turnhout verzamelen duizenden jeugdwerkers om samen te vieren dat ze bij een jeugdbeweging zijn. Het provinciebestuur zorgt in samenwerking met De Lijn voor gratis busvervoer in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Gratis feestbussen

“Veilig nachtvervoer is voor ons een prioriteit. Ons initiatief van gratis feestbussen wordt nu uitgebreid. Naast de feestbussen met Oudjaar, leggen we nu ook tijdens de Nacht van de Jeugdbeweging gratis bussen in”, aldus provinciaal gedeputeerde voor Jeugd Inga Verhaert (sp.a) in een persbericht.

Op vrijdag 17 oktober zal Inga Verhaert omstreeks 8.00u op het Astridplein in Antwerpen samen met de jeugdbewegingen 'een boke met choco' gaan eten. Tijdens het ontbijt zal zij ook mee de tickets voor de gratis bus naar de Nacht van de Jeugdbeweging uitdelen.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio