Presentator 71° Noord en assistente komen om bij ongeval

Presentator 71° Noord en assistente komen om bij ongeval

Presentator 71° Noord en assistente komen om bij ongeval

Print
Presentator Ernst-Paul Hasselbach (42), bekend van de 2BE-programma's 'Expeditie Robinson' en '71° Noord', is vanochtend omgekomen bij een auto-ongeluk in Noorwegen. Hij raakte van de weg en stortte in een ravijn. Samen met hem kwam ook een 26-jarige productie-assistente uit Bree om.

Ernst-Paul Hasselbach was samen met de Belgische Leentje Custers op weg voor de opnames van '71° Noord'. Ter hoogte van een brugje ging de wagen om een nog onbekende reden van de weg. Het voertuig belandde in een ravijn. Er werd een helicopter uitgestuurd, maar alle hulp kwam te laat.

71° Noord afgelast

Hasselbach werd bekend door de SBS-series 'Expeditie Robinson', 'Peking Express' en '71° Noord'. Hij was getrouwd met de dochter van talkshowhost Paul Witteman. Hij laat ook drie kinderen achter: twee zoons en een dochter.

Het productieteam is zwaar aangedaan door de dood van de presentator en de productie-assistente (foto onder). De opnames van het nieuwe seizoen van '71° Noord' werden volledig stilgelegd. De nieuwe reeks wordt ook afgelast.

Bekijk een filmpje van het Noorse TV 2.

(Foto TéVé Company)

.

Nu in het nieuws