Nog tot november zomer in Cargo aan Spoor Noord

Goed nieuws voor de vele genieters die park Spoor Noord toch al heeft weten te verleiden. Bar Cargo in de Shelter aan Antwerpen Dam blijft nog tot het einde van de maand open, een maand langer dan voorzien.

“Die optie bestond altijd al en we rekenden op een mooie nazomer, vandaar dat we besloten hebben er oktober nog aan te breien”, vertelt verantwoordelijke van de bar Tommy Delen.

Niet klagen

Die mooie dagen heeft hij gekregen, en ook over de afgelopen maanden is Tommy best tevreden. “We mogen zeker niet klagen, hoewel het weer wel wat beter kon”, zegt hij. “We hebben nu wel de kennis en ervaring kunnen opbouwen om het volgend jaar nog beter te doen.”

Veel zal er niet veranderen. “We gaan de keuken en cocktailbar waarschijnlijk verplaatsen, maar voor de rest zal alles er ongeveer hetzelfde blijven uitzien. Slechter zomerweer kan moeilijk, dus in 2009 wordt het hier een topzomer!” Ook het park zelf zal er dan nog aantrekkelijker bijliggen. De speeltuin naast de bar is bijna af en ook de grote waterspeeltuin is zo goed als voltooid.

Afscheidsfeest

Op 31 oktober sluit de Cargo het eerste jaar passend af. “Ja, dat zal een groots afscheidsfeest worden met verschillende optredens.” Cargo is iedere dag open van 10 tot 24 uur, de keuken vanaf 12 uur. www.cargozomerbar.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio