Strijkatelier 't Plankske gaat uitbreiden

Print
Oud-Turnhout - Strijkatelier ’t Plankske is aan een opmars bezig. Naast de opening van twee nieuwe locaties, in Retie en in Arendonk, wil het atelier meer gaan samenwerken met andere bedrijven in de regio.

Martine Robben begon drie jaar geleden voor anderen te strijken in haar living in Oud-Turnhout. Ondertussen heeft ze 25 strijksters in dienst.

Uitbreiding

“Onze thuisstrijksters van Arendonk en Retie werden overspoeld door vragen. Dus hebben we besloten om ook daar een atelier te openen”, vertelt Martine. “Ook in Ravels en Kasterlee zoeken we een pand.” Ook het hoofdkantoor op Eigen in Oud-Turnhout breidt uit. “We wachten op de bouwvergunning. Dan bouwen we een nieuw kantoor. In maart of april moet het af zijn.”

’t Plankske wil meer gaan samenwerken met bedrijven. “We hebben al een deal met Delta Lloyd in Oud-Turnhout. We halen daar de was op van de werknemers en brengen die ’s avonds of de volgende dag terug. Het is de bedoeling om ook dat uit te breiden.”

Dienstverlening

Martine runt ’t Plankske samen met haar zus en dochter. Het succes verklaren ze door kwaliteit, openheid en ruime openingsuren. “We stellen hoge eisen aan onze strijksters.” En mannen? “Mannen hebben we spijtig genoeg nog niet. Als er iets stuk is hier, kunnen we er wel een gebruiken (lacht).”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio