Man verkracht buurvrouw na chantage

Print
Temse - Een 52-jarige man uit Temse werd dinsdag voor de rechtbank van Dendermonde veroordeeld omdat hij zijn buurvrouw tweemaal verkrachtte. Een eerste keer bedreigde hij haar met een luchtdrukpistool, de tweede keer chanteerde hij haar met foto’s.

De rechtbank tilde zwaar aan de feiten die de man in augustus 2007 pleegde. Op 13 augustus was hij naar de woning van zijn buurvrouw gestapt om haar onder bedreiging van een luchtdrukpistool te ver- krachten.

Foto's

Hij kon er blijkbaar niet genoeg van krijgen. Enkele dagen later kwam hij opnieuw aankloppen. Niet met een wapen deze keer, wel met weinig verhullende foto’s die hij van haar genomen had. Hij dreigde de foto’s te zullen publiceren en verspreiden als ze geen seks met hem had.
Uiteindelijk besloot de vrouw na de feiten dat ze geen slachtoffer meer wilde zijn en diende ze klacht in tegen haar aanrander.

De man werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 36 maanden, waarvan 18 met uitstel. De man is ook gedurende vijf jaar zijn burgerrechten kwijt.

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio