Fortis blijft Anderlecht zeker tot 2010 trouw

Fortis blijft Anderlecht zeker tot 2010 trouw

Fortis blijft Anderlecht zeker tot 2010 trouw

Print
Fortis blijft sponsor tot 2010. Ondanks de financiële crisis en de overname door het Franse BNP Paris, blijft Fortis sponsor van Anderlecht tot het einde van volgend seizoen. Dat heeft de Belgische bankafdeling van Fortis gisteren aan de club bevestigd. Dat wist onze krant te melden.

”Het huidige sponsorcontract loopt af op het einde van dit seizoen, maar de onderhandelingen over de verlenging met één jaar waren heel ver gevorderd”, aldus financieel directeur René Trullemans. ”Ondanks de recente ontwikkelingen heeft Fortis ons bevestigd dat het zijn engagement zal nakomen. Getekend is het nog niet, maar dat brengen we zo snel mogelijk in orde. Een naamsverandering is eventueel mogelijk, maar zal ook niet voor morgen zijn.”

Paars-wit kan dus ‘voorlopig’ op beide oren slapen. ”Wat er na 2010 zal gebeuren blijft koffiedik kijken. We moeten de langetermijnvisie van het nieuwe Fortis en BNP Paribas afwachten.” Indien Fortis in 2010 afhaakt hebben de Brusselaars trouwens een plan B.

”Een club als Anderlecht moet altijd voorbereid zijn en heeft contacten met andere potentiële sponsors”, aldus nog Trullemans.

MEER VOETBALNIEUWS