Stel een vraag in het Vlaams Parlement en win een VIP-diner

Stel een vraag in het Vlaams Parlement en win een VIP-diner

Stel een vraag in het Vlaams Parlement en win een VIP-diner

Print
Op 14, 15 en 16 november organiseert het Vlaams Parlement voor het eerst het 'Festival van de Politiek'. Daarmee wil de regering helpen de kloof tussen burger en politiek te overbruggen. U kan ook zelf een vraag in het halfrond stellen.

In het derde weekend van november staan er debatten, lezingen en interviews met onder andere Benno Barnard, Siegfried Bracke, Martine Tanghe en Bert Kruismans op het menu. In samenwerking met de Week van de Smaak houden Vlaamse topkoks kookdemonstraties. Je mag mee praten, discussiëren en proeven en je kunt ook smullen van een buitenbarbecue. Kortom: het Vlaams Parlement staat drie dagen in het teken van de 'Smaak voor politiek'.

Stel zelf een vraag

Als je iets wil te weten komen over de Vlaamse volksvertegenwoordigers, over hun werk en over het Vlaams Parlement, kan u nu reeds uw vragen insturen. Catherine Moerkerke (VTM-nieuws) en Lieven Verstraete (Terzake, Canvas) modereren vragenuurtjes in de plenaire Koepelzaal.

VIP-diner

Als je vraag wordt geselecteerd, mag je die op 15 en 16 november zelf komen stellen aan de Vlaams volksvertegenwoordigers. Bovendien maak je zo ook kans op een VIP-diner in het Daktuin-restaurant van het Vlaams Parlement.

Meer informatie over het Festival van de Politiek op de website.

Nu in het nieuws