Miss Antwerpen wil politie inschakelen

Miss Antwerpen wil politie inschakelen

Miss Antwerpen wil politie inschakelen

Print
Antwerpen - Miss Antwerpen Lindsey Blassieaux is naar eigen zeggen het slachtoffer van een roddelcampagne. Ze wil de politie inschakelen om te laten uitpluizen wie de verhalen heeft gelanceerd.

Lindsey Blassieaux, als Miss Antwerpen ook finaliste van de Miss België-verkiezing, wordt door anonieme bronnen op het internet voorgesteld als een sletje dat met half Antwerpen de koffer induikt en bovendien ’s nachts met juryleden is gesignaleerd.

Uit de lucht gegrepen

“Die verhalen zijn volledig uit de lucht gegrepen”, reageert ze. “Het is waar dat ik graag uitga, maar dat is dan ook het enige dat klopt. Ik wil via de politie te weten komen wie er achter die verhalen zit. Volgens mij is het pure jaloezie. Als we erachter komen van wie de verhalen zijn, dan zien we wel hoe we reageren.”

“De aantijgingen komen totaal onverwacht. Eerst had ik het gevoel dat mijn kansen in de verkiezing hierdoor zouden verminderen. Maar als ik zie hoe ik word gesteund door onder meer Veronique De Kock, dan zou het best kunnen dat ik hier gesterkt uit kom”, vervolgt Lindsey, die op 23 december haar kansen zal verdedigen tijdens de finale van Miss België in Charleroi.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio