Harmonie last extra concert in

Harmonie last extra concert in

Harmonie last extra concert in

Hemiksem - Voor de tweede editie van In Harmony, dit keer met gastvedette Günther Neefs, moet harmonie De Verenigde Vrienden een extra concert inlassen. De affiches waren nog niet gedrukt, of de eerste avond was al uitverkocht.

Vorig jaar lanceerden De Verenigde Vrienden voor de eerste keer In Harmony, een concert met een vedette, dat zowel qua muziekkeuze als qua ambiance aansluit bij de Proms. Gast van de avond, was toen Sandra Kim.

De mix tussen klassiek en pop en een publiek dat met lichtjes, ballonnen en andere gadgets kan meewiegen, blijkt in de smaak te vallen. Voor de tweede editie zijn twee concertavonden nodig. Günther Neefs, die in de belangstelling staat met zijn nieuwe album My Soul, is uitgenodigd om met zijn warme stem het concert kleur te geven.

Instaporkest

De harmonie is intussen aangegroeid tot bijna zeventig muzikanten en het instaporkest JOH! Hemiksem, dat er vorig jaar voor zorgde dat het publiek uit de bol ging, vormt weer de ambianceploeg de Ambi-Johies.

Wie naast een ticket greep voor 15 november krijgt dus nog een kans op vrijdag 14 november. Een kaart kost 12 euro. Het concert begint om 20u in zaal Lux. Meer info: www.harmoniehemiksem.be

Gratis duotickets

Voor Günther Neefs In Harmony mogen we tien keer twee tickets weggeven. Wie in aanmerking wil komen voor zo’n gratis duoticket, stuurt vandaag een mailtje naar ronnie_mijs@skynet.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio