Weekendje Parijs wordt nachtmerrie

Weekendje Parijs wordt nachtmerrie

Weekendje Parijs wordt nachtmerrie

Aartselaar - Het echtpaar Celis is allerminst tevreden over de organisatie van Reizen Lauwers. Zaterdag vertrokken ze met een autobus naar Parijs. Door slechte afspraken arriveerden ze zondag nipt te laat aan de retourplaats, waardoor ze op eigen kracht moesten terugkeren.

Slechte afspraken

Het gezelschap viel best mee en alles was aanwezig om er een gezellige reis naar de lichtstad van te maken. Wat ze niet begrepen was dat de gids zonder bruikbare gsm vertrok en ook geen noodnummer kon doorgeven.

Slechte afspraken over reservaties in het voorziene restaurant maakten dat de familie Celis, samen met een bevriend echtpaar uit Oudenburg, ergens anders ging eten. “We wisten dat de tijd beperkt was, maar we hebben ons gehaast”, gaat Emiel verder. “Maar blijkbaar stond de autobus fout geparkeerd en werd ze weggejaagd door de politie. Ze reed dus zonder ons vier naar Montmartre. Die afstand hebben we te voet afgelegd.”
Hierdoor kenden ze de exacte plaats niet waar de autobus voor terugkeer in de late namiddag op hen wachtte. Resultaat: voor de tweede maal de bus gemist.

Niet gelachen

“Velen lachen dan en zeggen dat een extra dagje verlof in Parijs toch heerlijk is. Maar wij konden er niet om lachen. Uiteindelijk vonden we nog een Belgische autocar die naar Oostende reed.” Het echtpaar Celis overnachtte uiteindelijk bij het gezin uit Oudenburg, waarna het op maandag naar Aartselaar werd gevoerd.

Bij Reizen Lauwers reageert woordvoerder Willy Croes bits wanneer we hem het verhaal voorleggen. “Als de familie Celis vindt dat ze met dit verhaal naar de Gazet moet stappen, kunnen ze de beloofde vergoeding wel vergeten”, is zijn reactie.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio