Met de Cadillac op restaurant

Met de Cadillac op restaurant

Met de Cadillac op restaurant

Brasschaat - Op de parking van horecazaak Klokkenhof staan niet minder dan negen Cadillacs. Drie worden gebruikt om bij feesten het feestvarken op te halen. De andere auto’s staan te koop. Het Klokkenhof heeft nog nieuws: met Johan Van Raes en Bart Forger heeft het twee topkoks in huis.

Uitbater Dirk Volders heeft een passie voor lekker eten en Cadillacs. Vóór hij Het Klokkenhof opende, verkocht hij auto’s. Met de lage dollarkoers zag hij zijn kans schoon om enkele Cadillacs aan te kopen.

Vóór hij in 2003 het Klokkenhof kocht, was er een familiezaak gevestigd die met de jaren meer en meer op Fawlty Towers begon te lijken. Dirk en zijn echtgenote Martine knapten het gebouw helemaal op.

Culiniare vernieuwing

Ook op culinair vlak zit Volders niet stil. “Met Johan Van Raes en Bart Forger hebben we nu twee topkoks in huis. Beiden hebben hun sporen al in andere restaurants verdiend.”
Aan liefhebbers van topwijnen heeft hij ook gedacht. “Vaak zijn wijnen in restaurants onbetaalbaar. Daarom zetten wij topwijnen aan sterk verminderde prijzen op onze kaart. We rekenen de aankoopprijs plus 20 euro aan.”

Vanaf 15 oktober biedt het Klokkenhof een uitgebreide wildkaart aan. En begin december houdt het restaurant een kerstmarkt op de parking. “We deden dit drie jaar geleden ook al. Toen kwamen er 4.000 bezoekers op af. We plannen nu 56 kraampjes met alles erop en eraan.”
www.klokkenhof.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio