Princess verdubbelt winkeloppervlakte

Princess verdubbelt winkeloppervlakte

Princess verdubbelt winkeloppervlakte

Lier - De winkel Princess Interieur & Keuken aan de Kesselsesteenweg 87 in Lier werd dubbel zo groot. Dat geeft zaakvoerder Mien Jochems onder meer de ruimte voor een demonstratiekeuken.

Princess is al heel lang een bekende naam. De winkel bevond zich veertig jaar aan de Antwerpsestraat in Lier en in Mortsel. “In 2005 heb ik de naam Princess en de merken overgenomen en opende ik de nieuwe winkel aan de Kesselsesteenweg in Lier. Na drie jaar was het tijd om uit te breiden. De winkel is nu dubbel zo groot”, zegt Mien Jochems.

Workshops

“Door deze extra ruimte heb ik onder meer een demonstratiekeuken kunnen installeren. Die ondersteunt de verkoop van onze producten. Maar we gebruiken deze keuken ook voor workshops. Dan kan je zelf koken en al ons materiaal zelf gebruiken en dus uittesten. Voor deze workshops richten we ons niet alleen op individuen, maar ook op kookclubs, wijnclubs, bedrijven of wat voor groepen dan ook”, zegt Mien Jochems.

“We hebben nu ook meer plaats om te belichten dat we zelf interieurs op maat maken. Daarom deze witte keuken. We geven advies en hebben een eigen binnenhuisarchitecte. We helpen u dus verder vanaf de ruwbouw tot de kandelaar op tafel en de glazen in de kast. Los daarvan kan u bij ons nog altijd terecht voor huwelijks- en verlanglijsten.”

Meer info: 03-488.22.44, www.princessinterieur.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio