Steun het IE-zwembad

Willebroek - De Rotary club Boom Rupel zorgt ervoor dat uw kerstkaarten na een ontmoeting met de echte kerstman in Lapland worden voorzien van zijn unieke poststempel en hier in de brievenbus belanden. Hiermee steun je het IE-zwembad ’t Dolfijntje in Willebroek.

Nog tot 1 november heb je de tijd om de speciale Napapiiri-kerstkaart te kopen voor 3 euro per stuk. De naam van de kaart verwijst naar de woonplaats van de kerstman. Bij de kerstkaart zit alle info over het project. Je schrijft je postkaart en levert de kerst- en nieuwjaarswensen terug in bij de contactpersoon, ten laatste op 15 november.

Op 11 december vertrekt een team van de Rotary club met een terreinwagen naar Lapland. “Op 16 december vertrekken de kaarten vanuit de woonplaats van de kerstman naar België, netjes voorzien van een Finse postzegel en de unieke poststempel van de kerstman”, verduidelijkt Dirk De Jonghe van Rotary Boom Rupel.

Dirk De Jonghe wijst er op dat de opbrengst van het project dient voor de installatie van zonnepanelen op het dak van het IE-zwembad. “De kostprijs bedraagt zo’n 55.000 euro. Ook de Lions Club Mechelen steunt dit doel met een actie. Beiden kunnen elkaar perfect aanvullen. Er is echt nog veel geld nodig”, zegt Dirk.

Kaarten bestellen kan via 0495-30.09.75 of heindonk@telenet.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio