Echtpaar blaast manege nieuw leven in

Echtpaar blaast manege nieuw leven in

Echtpaar blaast manege nieuw leven in

Westerlo - Na vijf jaar van relatieve stilte draait Stal Torenhof weer op volle toeren. De manege in de schaduw van de abdij van Tongerlo (Westerlo) heeft een nieuwe piste, nadat de vorige inzakte tijdens een storm. Voor uitbaters Geert Van Aelst en Sabine Sterckx is werken met paarden en mensen een passie.

Stal Torenhof is een begrip in Westerlo. Het echtpaar Geert van Aelst en ­Sabine Sterckx zijn sinds 1995 de uitbaters. Vijf jaar geleden kregen ze te maken met een tegenslag: bij een storm zakte de overdekte piste in en de activiteiten werden noodgedwongen op een laag pitje gezet. Maar vandaag staat er een nieuwe piste en bruist Stal Torenhof weer van het leven.

Geert en Sabine zijn al van kindsbeen af met paarden in de weer. Sabine deed dressuurwedstrijden en Geert leerde jonge paarden op. De passie en liefde voor paarden zit hen dus in het bloed en aan deskundigheid is er geen gebrek.

Kleinschalig

Het aanbod van de manege is ruim. “Stalling, ponygewenning, longelessen, groepslessen, dressuur- en springlessen in kleine groepjes en privélessen”, somt Geert op. “In de winter organiseren we kleine wedstrijdjes om ervaring op te doen”, vervolgt Sabine. “En in de zomer plannen we jumpings en dressuurwedstrijden. Ook ponykampen zitten in ons aanbod.”

“We zijn een kleine manege, maar de locatie is schitterend. We houden het bewust kleinschalig, zo maken we het verschil”, vertelt Geert. “We geven les in kleine groepjes”, vult Sabine aan. “We werken erg individueel, zodat er snel vooruitgang is. Dat is onze sterkte.”
En wie gewoon naar paarden wil kijken, kan al vanaf 8u terecht in de cafetaria van de manege.

Meer info: 0485-41.26.42 of www.staltorenhof.com
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio