Belgen rapen weeral geen punten in Champions League

Belgen rapen weeral geen punten in Champions League

Belgen rapen weeral geen punten in Champions League

Print
PSV Eindhoven liep in Liverpool zijn tweede nederlaag in de Champions League op. Met de Belgen Timmy Simons en Stijn Wuytens aan de aftrap ging PSV onderuit met 3-1. Erik Gerets verloor met Marseille met 2-1 in Atlético. Het Roemeense Cluj zorgde opnieuw voor de verrassing door 0-0 te spelen tegen Chelsea.

Maat te klein

Net als Atletico twee weken geleden was Liverpool een maat te sterk voor de Eindhovenaars. De behouden spelstijl waarmee coach Stevens zijn troepen de wei instuurde leverde niet veel op. Al na vijf minuten klom Liverpool op voorsprong via Kuyt. PSV versierde daarna amper kansen en Liverpool kon vrij makkelijk uitlopen naar 3-0. Koevermans redde in de slotfase de Nederlandse eer.

Dolle openingsfase

Erik Gerets zag zijn Marseille ook op de tweede speeldag geen punten pakken. Vooral in de eerste helft kregen de fans een spannende wedstrijd voorgeschoteld met drie doelpunten in twintig minuten. Agüero bracht Atletico snel op voorsprong, maar Niang hing de bordjes in evenwicht. Op de winning-goal van Garcia vond Marseille geen antwoord meer.

Alle uitslagen van woensdag:

Groep A


Cluj - Chelsea 0-0
Bordeaux - Roma 1-3

Groep B

Inter - W.Bremen 1-1
Famagusta - Panathinaikos 3-1

Groep C

Sjachtjor Donjetsk - Barcelona 1-2
Sporting - Bazel 2-0

Groep D

Liverpool - PSV 3-1
Atletico Madrid - Marseille 2-1

Meer sportnieuws