Liefdesnestje van Tom Boonen en Lore

Liefdesnestje van Tom Boonen en Lore

Liefdesnestje van Tom Boonen en Lore

Print
Mol - Tom Boonen gaat weldra samenwonen met zijn vriendin Lore Van de Weyer. De wielrenner verlaat bovendien Monaco en heeft zich in het Geelse gehucht Bel een riant stulpje gekocht. Dat is momenteel verhuurd, maar de huidige bewoners hebben te horen gekregen dat ze begin volgend jaar het pand moeten verlaten.

Boonen verkaste in 2005 naar belastingsparadijs Monaco. Het sportieve succes - winst in Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en het wereldkampioenschap - maakten hem het leven in Vlaanderen behoorlijk moeilijk.

Dus werd Monaco de nieuwe thuishaven, het goede weer en de ideale trainingsomstandigheden waren uiteraard een extra troef. Maar Boonen pendelde vaak over en weer naar het huis dat hij in Retie voor zijn ouders had gekocht. De Kempenaar stak ook nooit weg dat hij na zijn carrière terug zou keren naar de Kempen.

Die stap heeft hij nu dus al gezet. Sinds hij zich in het voorjaar weer verenigde met zijn vriendin Lore Van de Weyer, groeide dan ook de drang om zich te settelen. De zoektocht naar een woonst startte al een paar maand geleden en resulteerde recent in de aankoop van deze woning op Geels grondgebied.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio