Sportpaleis blaast 75 kaarsjes uit - Wat is uw beste herinneringen?

Sportpaleis blaast 75 kaarsjes uit - Wat is uw beste herinneringen?

Sportpaleis blaast 75 kaarsjes uit - Wat is uw beste herinneringen?

Print
Merksem - Het Sportpaleis viert donderdag zijn 75ste verjaardag. In de namiddag trakteert de provincie Antwerpen de senioren uit de hele provincie op enkele uren vertier. 's Avonds is het de beurt aan onder andere de buurtbewoners van de evenementenzaal.

Hebt u leuke herinneringen of unieke foto's, deel ze met ons.

Het programma bestaat uit een historische terugblik en een feestelijk programma met artiesten die een speciale band hebben met het Sportpaleis. Zo komen donderdag onder andere Clouseau, Natalia, De Kreuners, Milk Inc., Soulsister en Belle Perez langs.

Eerste steen

Het Sportpaleis zag op 11 januari 1932 het levenslicht. Toen werd de eerste steen gelegd. Op 11 september 1933 werd het Sportpaleis plechtig geopend.

Vandaag ontvangt het Sportpaleis jaarlijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers. Daarmee behoort de evenementenhal tot de top tien van de meest succesvolle zalen ter wereld.

De regionale tv-zenders ATV en RTV zullen op zaterdag 4 oktober de hoogtepunten van de feestelijkheden op het scherm brengen.

Uw herinneringen

Ongetwijfeld hebt u herinneringen aan leuke avonden en nachten in het Sportpaleis. Misschien maakte u wel een legendarische wielerkoers mee of ging u uit uw dak tijdens een uniek concert.

Wij willen het allemaal weten. Deel met ons uw herinneringen en wie weet verschijnen ze wel in de krant. Vergeet uw naam en woonplaats niet te vermelden.

Foto's

Bezit u foto's van een evenement in het Sportpaleis, dan zijn deze ook meer dan welkom. U kan ze mailen naar reacties@gva.be. Vergeet niet wat extra uitleg (datum, informatie over het evenement) mee te geven.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio