Gratis seniorenfeest in Antwerps sportpaleis

Gratis seniorenfeest in Antwerps sportpaleis

Gratis seniorenfeest in Antwerps sportpaleis

Print
Antwerpen - Griffelrock, hét seniorenfestival van de provincie Antwerpen, is dit jaar aan zijn derde editie toe. Het belooft donderdagnamiddag in het Sportpaleis een straffe uitgave te worden met een pak bekende artiesten.

Karoline Kamosi, beter bekend als Leki, presenteert de twee uur durende show. Vanaf 13.30u kan je naar Connie Neefs, Souldivaz, Willy Sommers, Sandra Kim en Wim Soutaer. De kers op de taart is Laura Lynn (foto).Gratis

Griffelrock is bovendien eenmalig gratis, uitzonderlijk is ook dat het middenplein met 1.250 plaatsen exclusief wordt gereserveeerd voor rolstoelgebruikers.
Door te kiezen voor het Sportpaleis, kunnen bovendien dubbel zoveel actieve senioren dit evenement meemaken. De ticketverdeling en het vervoer werden door de verschillende gemeentes van de provincie geregeld, ook zo werden meer belangstellenden bereikt.

Ook donderdagavond vindt er een feestje plaats in het Sportpaleis. De evenemententempel viert namelijk zijn 75-jarige verjaardag met optredens van Clouseau, Natalia, De Kreuners en Belle Perez.
De tickets voor dit evenement waren eveneneens volledig gratis, maar zijn spijtig genoeg allemaal reeds uitgedeeld aan buurtbewoners en e-abonnees. De thuisblijvers hoeven echter niet te treuren: ATV en RTV zenden een compilatie uit op zaterdag 4 oktober.

www.griffelrock.be
www.sportpaleis.be
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio