Clown Bassie nam ons allemaal te grazen (  video)

Clown Bassie nam ons allemaal te grazen (+ video)

Clown Bassie nam ons allemaal te grazen (+ video)

Print
Het verhaal als zou clown Bassie (73) een vrouw van 31 zwanger gemaakt hebben, blijkt niets meer dan een reclamestunt te zijn.

De voorbije dagen deden geruchten de ronde dat clown Bassie (Bas van Toor) na een show in Heerhugowaard seks had met Sandra K. Daarbij zou de 31-jarige vrouw zwanger zijn geraakt. Bassie ontkende eerst met klem, maar zei later dat hij bereid was een vaderschapstest te ondergaan.

Nu blijkt dat het hele verhaal slechts een reclamestunt is van verzekeraar Ohra. Die heeft een reclamespotje gemaakt waarin een jonge vrouw bevalt. Groot is de verbazing wanneer bij de ouders wanneer blijkt dat de baby een rode neus en ros haar heeft... net zoals buurman Bassie.

Allememachies

"Allememachies wat een verwarring! Geen boevenstreken dus, maar gewoon kattenkwaad. Ja, zo ben ik nou eenmaal: Je bent clown of niet", zegt Bassie op zijn website.

Manager Bas Van Toor is in de wolken. "Bassie beleeft avonturen aan de binnenkant van z'n ogen, en tja... Daar kan die clown van alles meemaken. Naar mijn mening is de grap volledig geslaagd en hierbij wil ik dan ook, voor de massale en spontane medewerking aan deze campagne, mijn uitzonderlijke dank uitspreken aan al mijn vriendjes en vriendinnetjes bij de multimedia", klinkt het nog.

"Zelfs bij Adriaan in Spanje, die ook in het complot zat, stond de telefoon roodgloeiend en kwamen journalisten aan de deur. Ondanks de druk heeft iedereen de kaken op elkaar gehouden en hebben we de media het werk laten doen."

Bekijk het filmpje!

(Foto: De Telegraaf)

MEEST RECENT