Dieven stelen schoonheidsproducten

Geel - Inbrekers gingen in de nacht van maandag op dinsdag aan de haal met duizenden euro’s aan schoonheidsproducten uit speciaalzaak Pro-Duo in Geel. De specialist in professionele haar- en schoonheidsproducten kreeg voor de derde keer in een jaar tijd inbrekers op bezoek.

Pro-Duo is gespecialiseerd in de verkoop van haar- en schoonheidsproducten voor professionals zoals kappers. De groep heeft winkels in ­België en Frankrijk. De ­Geelse vestiging op de Antwerpseweg in Geel kreeg in de nacht van maandag op dinsdag met een forse inbraak te maken. Voor winkelverantwoordelijke Ellen Claes was het dinsdagochtend schrikken bij het openen van de winkel.

Grote levering

“De hele winkel lag overhoop. De daders zijn langs een geforceerde poort in de magazijnen binnengeraakt. Ik kan geen prijs plakken op de schade, maar er is veel gestolen. Er werd in elk geval al een ­twintigtal tondeuses gestolen. Die kosten ongeveer 150 euro per stuk. Ook haardrogers werden meegenomen. Verder waren de dieven vooral uit op producten van L’Oréal”, ­reageert de winkelverantwoordelijke.

De uitbaatster is ervan overtuigd dat de dieven goed wisten wat ze moesten hebben. “Normaal gezien hebben wij nooit zoveel producten in de winkel, maar maandag was er een grote levering geweest. Het lijkt erop dat de dieven daarvan goed op de hoogte waren.”

Pro-duo is al zes jaar op de Antwerpseweg in Geel gevestigd. De zaak kreeg meerdere keren inbrekers op bezoek. “Dit is zelfs de derde inbraak in een jaar tijd. De vorige waren ook niet klein, maar dit is toch veruit de zwaarste inbraak die we al meemaakten”, besluit de winkelverantwoordelijke.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio