Vergisten ontvoerders Bonaire zich van persoon?

De raadsels rond de ontvoering van de Nederlandse Marlies van der Kouwe stapelen zich op. Zo werd op het nippertje de ontvoering van de 8-jarige Bo van Kouwen - let op de ‘n’ achteraan - verijdeld. De politie vreest daarom steeds meer dat de 24-jarige Van der Kouwe, zonder ‘n’ het slachtoffer is van een persoonsverwisseling.

jrosquin

De politie van Bonaire zit met de handen in het haar. De 24- jarige Marlies van de Kouwe, die vorig weekend werd ontvoerd, is nog steeds niet terecht. In de nacht van zaterdag 20 en zondag 21 september werd ze na een feestje met vrienden op het strand van haar fiets gesleurd en ontvoerd door een man die zich op een scooter verplaatste. Tot dusver is er van de ontvoerder noch van Marlies een spoor.

De verdwijning doet bij de inwoners van Bonaire akelige herinneringen op aan de zaak Natalee Holloway. Die Amerikaanse studente verdween drie jaar geleden onder mysterieuze omstandigheden op het naburige eiland Aruba. Ook zij is nooit teruggevonden.

De politie van Bonaire maakt zich nu grote zorgen of de ontvoerders niet de verkeerde hebben gekidnapt.

Losgeld

In de zaak van der Kouwe kwam er kort na de ontvoering een eis tot losgeld binnen van een half miljoen euro bij de eveneens op Bonaire wonende Wouter van Kouwen, mét ‘n’. De man nam de eis niet ernstig, omdat zijn dochter op dat moment niet ontvoerd was. Tot afgelopen donderdag op het nippertje de ontvoering van de achtjarige Bo van Kouwen kon verijdeld worden.