GvA Dwars door Mechelen lokt massa volk

Editie 2008 van GvA Dwars door Mechelen was een schot in de roos. Het aangename weer zorgde zondagmiddag voor een overrompeling van meer dan 3000 lopers in Mechelen. Kjell De Hondt en Evi Hens waren de snelsten op de 10 km in de GvA Dwars door Mechelen.

hcardyn

De Hondt had 31'10 nodig voor de 10 km en was daarmee 50 seconden sneller dan Timoty Van Loon (32'00). Bij de vrouwen was Evi Hens de snelste op de 10km. Zij liep 36'54.

De foto's van alle lopers vindt u hier !

Tussen de massa liet ook een aantal BV’s, die de organisatie elk jaar weet warm te maken om zich te engageren, zich opmerken. Günther Neefs met aan zijn zijde Marleen Merckx, Rob Van Oudenhoven en Charles Van Domburg kwamen verbazend snel over de aankomstlijn.

Actrice Marleen Merckx nestelde zich hiermee zelfs in de top vijf bij de dames. Ook Tanja Dexters bleef niet achterop, de mannen van Voice Male deden het elk op hun eigen tempo.

Andermaal werd ook bewezen dat GvA Dwars door Mechelen een familie- en groepsgebeuren bij uitstek is. Papa’s, mama’s én kinderen die deelnemen, bedrijven en organisaties die er samen voor gaan, de wilskracht van jong en oud en de vele supporters zorgen voor een ‘boost’. Als toetje kreeg de massa traditiegetrouw optredens van de deelnemende BV’s aangeboden. “Iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen”, zorgde voor een gepast slotmoment.

MEER OVER Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio