Bookmakers geven Standard kans tegen Everton

Gokkantoor Unibet verwacht niet geheel onverwacht dat de Engelse miljoenenclub Everton zich ten koste van Standard zal plaatsen voor de poules van de UEFA Cup. Gerust zijn de bookmakers er echter niet op dat de ploeg uit Liverpool vanavond zal winnen van de Rouches, laat staan dat ze zich zonder problemen zullen plaatsen.

jrosquin

“Mocht Standard niet zo sterk voor de dag gekomen zijn tegen Liverpool zouden ze zeker een andere notering gekregen hebben”, aldus Dieter Vanlerberghe, verantwoordelijke voor de noteringen bij Unibet. “Hun opvallende wedstrijd tegen Liverpool heeft er voor gezorgd dat we de notering van Standard van 4 naar 2.4 hebben verminderd. Dit wil zeggen dat we nu maar 2,4 keer de inzet terugbetalen wanneer iemand een juiste gok op Standard waagt.”

Leuke anekdote: de notering op Standard was eigenlijk 2.3, maar door het verkopen van Fellaini aan Everton is ze naar 2.4 gestegen.

Club Brugge favoriet

Club Brugge is wel favoriet in zijn wedstrijd tegen Young Boys Bern. Blauw-zwart staat met 1,55 genoteerd voor kwalificatie.

Voor de eindwinst van de UEFA Cup tipt Unibet op AC Milan, dat 6 tegen 1 genoteerd staat. In een Belgische bekerwinnaar gelooft het gokkantoor niet, al geniet Standard (1 tegen 150) meer vertrouwen dan Club Brugge (1 tegen 200).

Meer voetbalnieuws