Trix zoekt 'rockchicks'

Alle meiden tussen 11 en 16 die dromen van een rockcarrière krijgen van muziekcentrum Trix in Borgerhout een buitenkans aangeboden. Van 27 tot 31 oktober vindt daar het Rock’n Roll Camp For Girls plaats.

Onder begeleiding van onder meer Nathalie Delcroix van Laïs of Sara Gilis en Ruth Verhelst van Billie King kunnen de tienermeiden een gooi doen naar de status van de huidige generatie rockchicks. Het kamp zorgt ervoor dat iedereen op een week tijd kan schitteren op een echt rockpodium en mét een eigen repertoire.

TM-reportage

Op vrijdag 31 oktober vindt het eerste concert plaats in Trix, de uitzinnige menigte is naar verluidt al besteld. Als surplus maakt TMF een uitgebreide reportage over alle belevenissen tijdens de week, inclusief een podiumverslag.

Het kamp gaat door bij Trix zelf aan de Noordersingel 28 in Borgerhout. Wie zich wil inschrijven, surft als de bliksem naar www.trixonline.be waar je het inschrijvingsformulier kan downloaden.

Selectie

Let wel, een jury ontfermt zich over alle inschrijvingen en maakt een selectie want slechts 32 meiden kunnen aan het kamp deelnemen. Enige ervaring hebben lijkt niet verplicht.

Het formulier vraagt wel naar je motivatie en muziekinteresse. Deelnemen kost 85 euro. Meer info: www.trxonline.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio