Energia leert talenten ontdekken

Bij Energia vzw in de Oud-Turnhoutse Meibloemstraat, kan je terecht voor meer inzicht in jezelf, in je mogelijkheden en je wensen. Vanaf oktober biedt de vzw ook informatie online aan met de cursus ‘Leef je leven, leef je dromen’. Energia biedt ook een talentenspel aan, dat je op een speelse ­manier je eigen talenten leert kennen.

Als je meer bij jezelf wil komen, bij je gevoel, je kracht en wat je echt verlangt, kan je terecht bij ­Energia vzw. Uniek in België is het Talentenspel dat de vzw aanbiedt.

Uiting

“In dit spel leer je op een luchtige, maar diep­gaande manier je talenten kennen, ook de meer verdrukte”, vertelt Linda Dries. Zij begeleidt de activiteiten van de vzw. “Ik heb het zelf ooit als deelnemer gespeeld en vond het zo sterk dat ik er ook voor anderen iets mee wilde doen.”

Maar Energia vzw is meer dan het Talentenspel alleen. Je kan er terecht voor een workshop, cursus, een goed gesprek en coaching. Om te ontdekken wie je nu echt bent, hoe je meer jezelf kan zijn, ­welke verlangens en dromen je hebt en hoe dit alles meer tot uiting te ­brengen.

Online

Nieuw vanaf 5 oktober is de ­mogelijkheid om ook online een cursus of workshop te volgen. “Mensen kunnen zich niet altijd vrijmaken, verwerken informatie liever op zichzelf of moeten verre verplaatsingen doen. Daarvoor zijn er de onlinecursussen met alle info, inzichten en oefeningen. En de mogelijkheid van overleg via telefoon of mail”, besluit Linda.

Naast de onlinecursussen, blijven de ­coaching en de workshops in de Meibloemstraat gewoon verdergaan. Meer info: www.energia-vzw.be, www.talentenspel.nl, of 014-45.13.11

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio