De Werft lokt steeds meer volk

De voorverkoop van cultureel centrum De Werft leverde een recordaantal van ruim 1.400 abonnementen op. De losse ticketverkoop ging deze week van start. De Werft trapte woensdag het nieuwe seizoen af met het eigenzinnige openluchttheater Het gras zal altijd Geeler zijn.

Productiehuis Het Gevolg zet in Het gras zal altijd Geeler zijn met Bruno Vanden Broecke de gezinsverpleging centraal. Niet enkel de forse opener zorgt voor een brede glimlach bij Werftdirecteur Kris Cuypers.

“We verkochten ruim 1.400 abonnementen en dat is het het meeste tot nu toe. Vorig jaar sloten we af op 1.200 stuks. Het jaar daarvoor waren het er een kleine 1.000.”

Eerlijke prijzen

“De nieuwe formules slaan aan. De vijfslag waarmee mensen vijf voorstellingen tegen een verminderde prijs kunnen kiezen en de dagpas zijn nieuwelingen. De danspas voor dansvoorstellingen beleeft zijn tweede jaar. Die verkoop verdubbelde.”

“De Werft hanteert theater tegen eerlijke prijzen. Wij blijven ons aanbod steeds verruimen. Ik praatte jaren geleden reeds over een plafond dat ooit komt, maar tot mijn eigen verbazing blijft dat plafond stijgen. Passie vormt de rode draad in onze nieuwe brochure. Onze mensen, maar ook de bestaande abonnees dragen die passie nog steeds over naar een nieuw publiek”, besluit de directeur.

De Werft startte de eerste voorstelling van Het gras zal altijd Geeler zijn in een verlaten landbouwbedrijf in Geel-Ten-Aard met het bordje uitverkocht op de deur.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio