Lezen

Kinderen en jongeren die graag en goed lezen, kunnen in de bib van Schoten in de Sint- Cordulastraat deelnemen aan de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. “In de loop van het schooljaar lezen de juryleden 10 genomineerde boeken en kiezen daarna zelf welke Vlaamse jeugdboeken een prijs verdienen” zegt coördinator van de jury Magda Kegels. Leesbeesten kunnen zich tot 20 september .. i .. (CD&V): “ We gaan er bij de gemeente Kapellen op aandringen dat in de toekomst de buurt beter op de hoogte wordt gebracht van veranderingen.” Wilrijk Vizitkaffee - Het Kaffe in het jeugdhuis Vizit is vanaf september elke woensdag en vrijdag open tot 22u. Je kan er terecht voor een gezellige babbel, cyber-fun, optredens en films. Info bij Nathalie. 03-830.60.11 Wommelgem Speelgoedgeld – Onthaalmoeders kunnen via het OCMW van Wommelgem een aantal keren per jaar extra vormingen krijgen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Om de moeders aan te moedigen krijgen zij 25 euro om speelgoed te kopen en nog allerlei andere handige spulletjes voor de kinderopvang. Wuustwezel Dance Vision - Dansschool Dance Vision aan de Kalmthoutse Steenweg 151 houdt opendeurdagen op 6 en 7 september. Zaterdag kan je er terecht tussen 20.30u en 00.30u voor de voorstelling van de algemene cursus en zondag staan de deuren open tussen 12.30u en 18u voor demonstraties. Zandhoven Dressuur - Het Braziliaans dressuurteam in Peking had een Zandhovense bondscoach. Johan Zagers, een licentiaat godsdienstwetenschappen die al jarenlang een gerenommeerde dressuurstal in Duitsland heeft, stoomde de dressuurruiters klaar. Johan is de zoon van Gust Zagers, de erevoorzitter van Jumping Zandhoven. Kinderen en jongeren die graag en goed lezen, kunnen in de bib van Schoten in de Sint- Cordulastraat deelnemen aan de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

jvandermosten

“In de loop van het schooljaar lezen de juryleden 10 genomineerde boeken en kiezen daarna zelf welke Vlaamse jeugdboeken een prijs verdienen” zegt coördinator van de jury Magda Kegels.

Leesbeesten kunnen zich tot 20 september inschrijven op de jeugdafdeling van de bib. Meer info: 03-680.17.10 magda.kegels@schoten.beMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio