Wie kent Antwerpse winnares hoedenstrijd Waregem Koerse?

Op de befaamde Waregem koerse, die dinsdag al voor de 161ste keer plaatsvond, waren de ogen niet enkel gericht op de paarden en hun jockeys. De hoeden van de jetset hadden zoals altijd ook heel wat bekijks.

bsouffreau

Meer dan 45.000 paardenliefhebbers én hoedenspotters daagden ondanks het herfstige weer op rond de West-Vlaamse paardenrenbaan. Naast de prijzen die de paarden in de wacht konden slepen, werd er ook een prijs uitgereikt voor de mooiste hoed.

De 29-jarige Peggy Lambert uit Antwerpen won deze Ascot-Hoedenwedstrijd.

Kent u Peggy Lambert? Gazet van Antwerpen feliciteert haar en wil haar graag interviewen. Kent u Lambert, laat ons via e-mail iets weten.

Het was de eerste keer dat Peggy meedeed aan de wedstrijd. Ze was maar op de valreep geselecteerd voor de finale. Tijdens de wedstrijden loopt de hoedenjury immers tussen de vrouwen door en deelt ze finaletickets uit aan de vijftig mooiste hoeden die ze tegenkomen. Peggy kreeg het 49ste ticket en kon zo net een plaatsje in de wedstrijd bemachtigen.

En met succes, zo bleek, want de jury vond haar sobere hoed duidelijk de meest smaakvolle. Grace Boyart uit Opwijk en Sabrina Devolder uit Bazel mochten als eredames het podium vervolledigen.

AlSa

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio