Kastanjehof wordt woonerf

Projectontwikkelaar ’t Landgoed verbouwt momenteel het bekende kasteeltje Kastanjehof aan de Boechoutsesteenweg. In het kasteel zelf komen 5 appartementen, in twee nieuwe aangrenzende gebouwen nog eens veertien woongelegenheden.

Het Kastanjehof deed jaren dienst als praktijkwoning voor de gekende tandartsenfamilie Van Genechten. Ook autoverhuur Genva was er een tijdlang gevestigd. Een gedeelte van het Kastanjehof werd ondertussen al afgebroken. Het overblijvende gedeelte wordt gerestaureerd en uitgebreid met een nieuwe vleugel, waarvan de gevel zal afgewerkt worden met de oude bakstenen.

Kwaliteit

“Daarnaast komen er twee nieuwe appartementsgebouwen, waarvan één aan de kant van de Lintsesteenweg”, zegt Miguel Van Hoof, die de exclusieve verkoop in handen heeft. “Centraal komt er een tuin met vijver. Ondergronds zal er parkeerruimte zijn voor 32 auto’s. Alle appartementen worden luxueus afgewerkt en hebben een tuin of terras.”

“Uiteraard gebeurt de afwerking volgens de wensen van de klant. Dit is een uniek project, pal in het centrum van Hove en toch met uitzicht op veel groen. De verkoop loopt bijzonder goed. Zonder noemenswaardige reclame te maken, zijn er al tien appartementen verkocht, ondanks de soms negatieve geruchten over de verkoop. Kwaliteit voor een eerlijke prijs, verkoopt uiteindelijk altijd goed”, besluit Van Hoof.

Fietspad

De oplevering van de eerste appartementen is gepland voor binnen een jaar. Ook voor de zwakke weggebruikers is er goed nieuws. Op vraag van het Hovese gemeentebestuur, komt er een voet- en fietspad dat de Boechoutsesteenweg verbindt met de Lintsesteenweg. Op die manier kunnen zwakke weggebruikers dat gevaarlijke kruispunt voortaan vermijden.

Meer info: www.waltervanhoof.be

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio