The Human League gooit uurschema van Crammerock om

Dit weekend staat in Stekene Crammerock op het programma. Het uit de hand gelopen feestje van jeugdhuis De Cramme pakt uit met ronkende namen. The Human League zorgde ervoor dat de line-up op vrijdag helemaal omgegooid werd.

pirombouts

The Human League, bekend van o.a. 'Don't you want me', moest en zou vroeger op de avond geprogrammeerd worden. Zaterdag moet de eightiesgroep namelijk optreden op Bestival, op het eiland Wight. The Human League staat er op de affiche met o.m. Amy Winehouse - op voorwaarde dat die opdaagt, uiteraard.

Uur langer

Het uurschema werd in Stekene dus stevig door elkaar geschud en wat meer is: er wordt gewoon een uur langer muziek aangeboden. Iets na zessen begint Penguins Know Why, Arid en de Levellers schuiven door naar later op de avond. De Grote Peter Van de Veire Love Show en DJ 4T4 zorgen voor beats tot in de vroege uurtjes.

Wie nog een ticket wil bemachtigen voor twee dagen Crammerock met camping, moet snel zijn. Woensdagmiddag sluit KBC de voorverkoop af. Meer info op de site van Crammerock.

Festivalzomer

Dus nee: de festivalzomer is nog lang niet voorbij, weet ook onze festivalblogger Pieter. Hij blikt al vooruit naar Crammerock en, iets verder in de toekomst: Pukemarock. En voor de liefhebbers van beats uit de 90's: ook Pat Krimson zit niet stil. Alle info op de festivalblog 'Crowdsurfers'!

Nu in het nieuws