Vrouw vertrekt op reis en laat jonge kinderen achter

Een 33-jarige Londense vrouw vertrok op een twee weken lange reis met haar nieuwe vriend terwijl haar drie jonge kinderen tussen elf en vijf jaar oud alleen thuis bleven. Het bericht komt van de Britse boulevardkrant

Daily Mail

.

jrosquin

Simten Sadiq was tot over twee jaar samen met haar man Parvez Sadiq en samen hebben ze vier kinderen. Twee jaar geleden liep de relatie echter op de klippen, maar tot een wettelijke scheiding kwam het vooralsnog niet. Vader Parvez nam het oudste kind in huis, moeder Simten zou zorg dragen voor de drie jongste kinderen.

Sinds er een nieuwe man in haar leven is, leek ze echter plots andere zaken aan haar hoofd te hebben. Ze trouwde onofficieel met een miljonair via een islamitische ceremonie in Oostenrijk en trok met hem op 'huwelijksreis' zonder iemand te verwittigen.

Home alone

De kinderen van elf, zes en vijf werden aan hun lot overgelaten en bleven dagenlang moederziel alleen thuis. De buren roken echter onraad nadat zij de kinderen dagen aan een stuk alleen zagen spelen en verwittigden de politie.

Die kwam de kinderen ophalen en plaatste ze bij maatschappelijk werkers. De vader reageerde woest en snapt niet hoe zijn vrouw hen zoiets kon aandoen. De moeder zal gearresteerd worden wanneer ze terugkeert van haar reis.