Vernieuwde Antwerpsestraat lijkt sukkelstraatje

Het eindresultaat van de heraanleg van de Antwerpsestraat in Lier is niet wat het had moeten zijn. Tot die conclusie komt het Vlaams Belang.

jvandermosten

Zonder eind

De vrees dat de heraanleg van de Antwerpsestraat een straatje zonder eind zal worden, is bij het Vlaams Belang reëel. “Door een gebrek aan verantwoordelijkheid binnen de monstercoalitie dreigen de Lierenaars en de lokale middenstanders kind van de rekening te worden. Nóg meer dan tot op heden het geval is”, aldus afdelingsvoorzitter Olivier Peeters.

“Vandaag hangt de werkkledij weer aan de haak, al kan natuurlijk de vraag gesteld worden hoe lang dat zal duren. Het werk is immers nog niet afgerond en het geleverde werk doet het ergste vermoeden. De herstelling, die amper een tweetal weken geleden werd uitgevoerd, lijkt opnieuw aanleiding te geven tot verzakking. En wat met de betonnen blokken die blijkbaar nog altijd geen bestemming hebben gekregen? Of de fietsnagels die dag in dag uit schaarser worden?”, vraagt Peeters zich af.

Lijst opmerkingen

“Bepaalde onderdelen van de nieuwe bestrating van de winkelstraat werden minder goed uitgevoerd”, geeft schepen van Openbare Werken Jan Hermans (Lier&Ko) toe.

“Dat vertaalde zich in een lijst van opmerkingen die bij de voorlopige oplevering werden voorgelegd aan de aannemer. Het schepencollege garandeert dat er geen definitieve oplevering komt vooraleer aan alle essentiële opmerkingen tegemoet gekomen is.”Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio