Dagbladhandel zoekt 2005 spelers voor Euro Millions

Voor de tweede keer in twee jaar hopen Stefan Verstruyft en Sandra Craenhals van dagbladhandel Nieuwsflash uit Bornem de lottopot binnen te halen. Ditmaal zoeken ze 2.005 deelnemers voor de Euro Millions-jackpot van 130 miljoen euro op 26 september.

Het koppel, dat in 2006 dagbladhandel De Witte Gazet aan de Nieuwe Kouterstraat 7 overnam, organiseerde in juni van dit jaar al eens een ’Bornem Mega Super Lotto’. Toen zochten en vonden Stefan en Sandra vijfhonderd spelers om deel te nemen aan de gewone lottotrekking van vrijdag 13 juni. Met de inzet werd een Quick Pick-formulier van 2503,75 euro aangeschaft.

”We hebben de grote pot van vijf miljoen euro niet gewonnen, maar we zijn er wel in geslaagd om vier weken verder te spelen. We vonden trouwens niet vijfhonderd, maar liefst 749 deelnemers.”

Cafés doen mee

“Ditmaal mikken we op de superpot van Euro Millions. We zoeken nu 2.005 spelers. Dat is ambitieus, maar intussen hebben we al 991 deelnemers. We hebben zelfs een deelneemster uit Canada. De uitgeweken Bornemse las op het internet over dit initiatief. Via een bankoverschrijving bevestigde ze haar deelname.”

Om aan 2.005 kandidaten te geraken, werken Stefan en Sandra opnieuw samen met de Bornemse cafés. ”In totaal werken er zestien mee. Dat zijn er zes meer dan vorige keer. Vier cafés uit het Waasland hebben zich spontaan aangemeld. We krijgen overal steun en medewerking. Deelnemen kan dus niet meer alleen in de dagbladwinkel, maar ook in de zestien partnerpunten en via overschrijving langs de bank. Tot nu schreven zich 688 deelnemers in via de winkel, 89 via de bank en 214 via de cafés.”

Op vrijdag 19 september organiseert de dagbladwinkel al een feestje. De uitbaters laten tussen 10 en 16u onder andere een Rolls Royce komen. Elke deelnemer aan de tweede ’Bornem Mega Super Lotto’ mag zich laten fotograferen bij de luxewagen.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio