Club Brugge stelt ook match tegen Zulte Waregem uit

Club Brugge stelt ook match tegen Zulte Waregem uit

Club Brugge stelt ook match tegen Zulte Waregem uit

Print
"Na succesvolle kwalificatie van België voor halve finales op Olympische Spelen in Peking, blijven Club-spelers Jeroen Simaeys en Laurent Ciman verder ter beschikking van Olympische ploeg." Dat meldt Club Brugge op zijn website. De ploeg verplaatst de tweede competitiewedstrijd naar woensdag 29 oktober.

Verder in de mededeling feliciteert Club de Belgische Olympische ploeg, die zich in Peking kwalificeerde voor de halve finales van het Olympisch tornooi. "Club Brugge verleent verder zijn volledige medewerking aan de Olympische missie van het Belgische voetbalteam, en stelt zijn twee in China aanwezige spelers, Jeroen Simaeys en Laurent Ciman, verder ter beschikking van bondscoach Jean-François de Sart."

Na de eerdere beslissing om de wedstrijd van competitiespeeldag 1 in de Jupiler Pro League op het terrein van KV Mechelen uit te stellen, trekt Club Brugge deze houding nu door op verzoek van zijn technische staf. Bij de Kalendercommisie van de KBVB en bij de Pro League is de aanvraag ingediend om ook de wedstrijd van speeldag 2, Club Brugge-SV Zulte Waregem, te verdagen naar woensdag 29 oktober 2008.

MEER VOETBALNIEUWS